Мъж се опита да избяга от полицията в Оряхово с въже

...
Мъж се опита да избяга от полицията в Оряхово с въже
Коментари Харесай

Опит за бягство от полицията: Мъж се спусна с въже от 6-ия етаж в Оряхово

Мъж се опита да избяга от полицията в Оряхово с въже от шестия етаж , предаде . Преди това мъжът откраднал автомобил на своя съгражданка и заплашвал някогашния й брачен партньор с нож, описват съседите му.

По-късно шефка на казино в Оряхово се е оплакала, че същият й е отправил закана да я заколи , защото му забранила да влиза в игралната зала. 

Съседи на мъжа споделят, че са подадени голям брой сигнали за неговите прояви, след което забелязали, че униформени да го посетят на адрес. Мъжът обаче заключил вратата, не отворил на служителите на реда и се спуснал от 6-ия етаж с въже през прозореца, с цел да избяга.



Преди два дни, когато се твърди, че мъжът е откраднал автомобила на своята съгражданка, той потегля с него отвън града, само че в региона на Люти дол колата изгаснала заради липса на гориво .

Тогава полицията съумяла да го открие, а колата е върната на собственичката ѝ. Когато го попитали за какво е откраднал автомобила, той отвърнал: " Исках да го закарам на заплатен паркинг ", описват осведомени със случая.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР